L’Eolienne / Florence Caillon: Le lac des cygnes

Multiple dates

Show previous dates

Pavelló Poliesportiu Cobert

Ronda del País Valencia, 23, Sueca

Una lectura contemporània del Llac dels cignes tan original com fidel. Cossos que es descobrixen en una exploració salvatge, sensible i vibrant.

Florence Caillon ens convida a submergir-se de nou en l’imaginari d’este ballet, oferint una visió contemporània i revisada d’este clàssic.

Cossos masculins i femenins que desdibuixen els codis de gènere, blanc i negre, el bé i el mal, l’amor i la il · lusió, la comunitat i la soledat, l’amor pur i la traïció. Els rols i punts de referència del drama original es desdibuixen per a donar forma a un cos canviant, esquiu i impredictible de cignes que celebra l’amor i la germanor amb les seues ambivalències, fragilitats i infinites possibilitats.

Gestos i corbes animals s’incorporen a un espectacle únic, fins i tot desconcertant, on el cos flexible i aeri dels intèrprets sembla ser posseït per l’ocell, arrossegat en una dansa maldestra i gràcil, burlesca i màgica.

 

AUTORA, ACRO-COREÒGRAFA: Florence Caillon

COMPOSICIÓ I ARRANJAMENTS MUSICALS: Florence Caillon

MIXING: Fantin Routon, Florence Caillon

ASSESSORA DRAMATÚRGICA: Estelle Gautier

DISSENY D’IL·LUMINACIÓ I MANAGEMENT: Greg Desforges

VESTUARI: Emmanuelle Huet

INTÈRPRETS: Anouk Weiszberg, Marius Fouilland, Ancelin Dugue, Johanna Dalmon, Maélie Palomo, Marco Guillemet

 

LA COMPANYIA

Des de fa quasi vint anys, les creacions de L’EOLIENNE reflectixen la identitat artística de Florence Caillon, a la qual ella anomena circ coreografiat. Allunyada d’allò tradicional i de les proeses circenses, afavorint formes d’expressió corporal més lliures i menys competitives, coreografia un vocabulari propi, utilitzant principis de dansa, centrant-se en la fragilitat, el desequilibri i les variacions d’energia. Incorporant també veu i música, Florence Caillon s’inspira en diverses disciplines al mateix temps que compon per a televisió, cinema i arts escèniques.

Media content

Related content

Share with friends