Les complémentaires : Car tous les chemins y mènent

Multiple dates

Show previous dates

CM Bernat i Baldoví - Nova sala

Carrer de Sant Josep 32, Sueca

L’òpera de Bizet revisitada per un excèntric violinista en un exercici de força, humor, fragilitat i dolçor.

Sobre un escenari nu, un excèntric director violinista vestit de frac, amb caixa de violí i faristol en mà, ve a interpretar Carmen, l’òpera, però… sol.

L’espectacle mostra les aventures físiques, mentals i emocionals d’un personatge a la imatge del seu violí, capaç d’una passió i un poder fora del comú, però al mateix temps terriblement fràgil i sensible, tractant d’interpretar Carmen.

Una actuació intensa, tant a través del cos com de la música, entre moments de tensió i emoció. Una òpera còmica enèrgica, on la comèdia conduïx a la tragèdia, on el destí és la clau i la llibertat el tema principal.

 

CREACIÓ I INTÈRPRET: Basile Forest

MIRADA EXTERNA: Sky De Sela, Floriane Soyer, Marianna Boldini.

VESTUARI: Nadia Léon, Dominique Vidal

EFECTES ESPECIALS: Gabriel Monnier.

SO: Aude Pétiard.

 

LA COMPANYIA

Basile Forest, format en ENACR i CNAC, va treballar amb The Philébulistes en la creació i la gira de Hallali o la 5ª de Beethov’Le P’tit Cirk de Les Dodos, Colectivo XY de Les Voyages. A part de la seua pràctica circense, el seu violí l’acompanya a tot arreu des que va iniciar el seu aprenentatge als 8 anys. Després de molts anys de buscar tot el que es pot fer amb un violí, va decidir crear un solo: Car tous les chemins y mènent (2022).

Media content

Related content

Share with friends