Passatge del Terror: La Ouija

Multiple dates

Casa Museo Canet

Constitucio S/N, Canet de Berenguer

Amb la finalitat d'eliminar les esperes, hauràs d'adquirir la teua entrada gratuïta en NOTIKUMI.COM (una per persona, inclòs xiquets) i selecciona la franja horària que més t'interesse.


Podran entrar en grups de fins a 6 persones.


Edats: Només xiquets i xiquetes fins a 18 anys. Els menors de 9 anys hauran d'entrar acompanyats per un adult (màxim dos adults per grup).

Puntualitat! Acosta't a la cua 10 minuts abans del teu torn.


--------


Con el fin de eliminar las esperas, deberás adquirir tu entrada gratuita en NOTIKUMI.COM ( una por persona, incluido niños) y selecciona la franja horaria que más te interese.


Podrán entrar en grupos de hasta 6 personas.

Edades: Solo niños y niñas hasta 18 años. Los menores de 9 años deberán entrar acompañados por un adulto (máximo dos adultos por grupo).


¡Puntualidad! Acércate a la cola 10 minutos antes de tu turno.



Passatge del terror: La Ouija

Benvinguts a l'experiència més aterridora de l'any! Aquest 31 d'octubre, en la Nit d’Animes (Halloween), prepara't per a viure la por com mai abans en el nostre esborronador esdeveniment:


La Ouija

Endinsa't en els foscos passatges del Terror, on la por s'amaga en cada racó. T'atreviràs a recórrer-ho? Criatures esborronadores i escenes aterridores t'esperen en cada corba. No serà fàcil eixir… si és que eixes!


I quan cregues que el pitjor ha passat, arriba l'hora de La Ouija. En aquesta vetlada, ens endinsarem en el misteri del més enllà, cridant als esperits que esperen en les ombres. Estàs llest per a connectar amb el desconegut? Però cura... no totes les portes haurien d'obrir-se.

Media content

Related content

Share with friends