Ballets Neoclassics: Gala Benéfica de dansa a favor de la Creu Roja

Multiple dates

Show previous dates

Ballets Neoclàssics es un nou espectacle amb el cual volem fer un homenatge a tots aquells creadors i creadores de les arts escèniques i de la dansa en particular que van fer posible durant el segle XX i que fan posible hui que la dansa progresse, es reinvente i continue explorant nous camins expressius.

Ballets Neoclàssics no solament es tracta d'un espectacle visual sinó que també pretén reivindicar els ponts que existeixen entre els diferents estils i maneres d'entendre la dansa. Vivim en un món global on els murs i les fronteres cada vegada tenen menys sentit. La dansa hui ha de ser capaç de reflectir la societat, per la qual cosa aquesta mixtura, aqueix caos, tendeix a acabar sent l'ordre perfecte.

El Jove Ballet de Castelló reivindica amb el seu nou espectacle la llibertat d'expressió, la dansa lliure, l'amor lliure, la solidaritat entre els pobles, el feminisme i la igualtat.

Ballets Neoclásicos es un nuevo espectáculo con el cual queremos hacer un homenaje a todos aquellos creadores y creadoras de las artes escénicas y de la danza en particular que hicieron posible durante el siglo XX y que hacen posible hoy que la danza progreso, se reinvente y continúo explorando nuevos caminos expresivos.

Ballets Neoclásicos no solo se trata de un espectáculo visual sino que también pretende reivindicar los puentes que existen entre los diferentes estilos y maneras de entender la danza. Vivimos en un mundo global donde los muros y las fronteras cada vez tienen menos sentido. La danza hoy tiene que ser capaz de reflejar la sociedad, por lo cual este crisol, este caos, tiende a acabar siendo el orden perfecto.

El Joven Ballet de Castelló reivindica con su nuevo espectáculo la libertad de expresión, la danza libre, el amor libre, la solidaridad entre los pueblos, el feminismo y la igualdad.

Media content

Related content

Share with friends