03.08 | Concerts individuals a l'Església de Poblenou del Delta

Multiple dates

Show previous dates

Església de Poblenou del Delta

Carrer Major de Poble Nou, 1, el Poble Nou del Delta

Un artista, un oient, l’espai i la música

Concerts personals, íntims, de deu minuts cadascun, on un oient i un músic es troben en intimitat musical a una distància segura. Un concert especial que sorgeix del contacte visual intens entre l’oient i el músic.

Els concerts es realitzaran en intervals de 15 minuts. Cada concert tindrà una durada de 10 minuts, amb una pausa per a l’adequació de l’espai per al següent oient.

Es prega arribar a la ubicació del concert 15 minuts abans per poder informar-vos sobre els procediments de seguretat i el funcionament del concert.

Quan compris l’entrada, només podràs triar el dia i l’hora. Quin instrument et toca? Deixa’t sorprendre!

L’amfitrió et donarà la benvinguda al recinte del concert i et familiaritzarà amb el transcurs d’aquest. Un element essencial dels concerts individuals és que com a oient només podràs comunicar-te amb el músic per contacte visual, sense poder parlar entre vosaltres.

__

Els concerts individuals tenen en compte tots els protocols de protecció oficials aplicables contra la COVID-19, permetent, a més, una experiència presencial i en directe. S’aplicaran estrictament totes les mesures necessàries per al distanciament físic entre artista i oient.

Media content

Related content

Share with friends