Edna en Manresa

Multiple dates

Show previous dates

El Sielu

Plaça Valldaura 1, Manresa

Purchase Link
EDNA
 
EDNA neix a Manresa el 2011, després de la dissolució del grup YAWN.
Està format per tres ex-yawn, Sergi Albareda, veu i guitarra, Xevi Padrós, guitarra i veus, Ernest Larroya, bateria i veus, i el baixista de Projecte Bu, Ferran Tomàs.
Després dʼanys tocant per diferents ciutats de Catalunya i girant amb grups de nivell internacional com Bad Religion, Lagwagon o No use for a name entre dʼaltres, enregistrar una maqueta, un EP i un disc, els membres tenen ganes de canviar de rumb i emprenen un nou projecte: EDNA.
Presenten el primer CD anomenat EFECTE BASKERVILLE (Música Global, 2011), grabat als Estudis Sibelius de Taradell durant el mes de Març, tenint com a productor en David Rosell (Brams i Dept.) i masteritzat als Estudis Sterling Sound de Nova York per Justin Shturtz (Ingenier de grups com Alice in Chains, Paramore, Alkaline Trio o Slipknot entre dʼaltres).
El disc consta de 16 cançons cantades en català i tots els temes estan relacionats entre ells, doncs tots parlen de les pors en general, por a ser diferent, por a perdre èssers estimats, por a com funciona el mon global actual... . Dʼaqui el nom dels disc, doncs Efecte Baskerville vol dir morir-se de por literalment. Aquest, va veure la llum el setembre de 2011. Lʼestil de la banda segueix el mateix concepte de les seves anteriors propostes, Rock amb molta melodia de veu, amb temes ràpids i contundents i dʼaltres més accessibles però ara cantat íntegrament en Català.
 
COMPONENTS DEL GRUP
 
Sergi Abareda: Veu i Guitarra
Xevi Padrós: Guitarra i Veu
Ferran Tomas: Baix i Veu
Ernest Larroya: Bateria i Veu
 
 
 
Barra Lliure
 
BarraLliure! neix l’estiu del 2006 de les mans de joves músics de Navàs i Puig-Reig. Han estat molts els canvis des del seu inici tan en els membres que el formaven, com en la filosofia de grup i com també en l’estil musical, però precisament el fet de d’haver viscut aquesta experiència, amb el temps, el grup ha sabut trobar el seu rumb construint un estil que ens caracteritzés a més a més d’arrodonir la imatge tan en les seves composicions com en la posada en escena.
 
COMPONENTS DEL GRUP
 
Guillem Obradors: Cantant i Autor de les Lletres.
Francesc Bertran: Guitarrista i Autor de la part intrumental.
Gerard Comelles: Baix i Autor de la part instrumental.
Ferran Altarriba: guitarrista.
Arnau Obradors: Bateria.
 
 
 
 

 

Media content

Related content

Share with friends