Cultures 2013 en Salt

Multiple dates

Show previous dates

La Mirona (S2 La Bombolla)

Amnistía Internacional, s/n, Salt

Purchase Link
Entrades CULTURES 2013
AMPARO SANCHEZ
D'CALLOS
MICROGUAGUA
COSTO RICO
LA BANDA DEL PANDA
Lloc: Sala La Mirona
Data: 27 de Abril de 2013
Inici: 20:00h / Apertura de portes 19:00
Preu: anticipada 14€ / taquilla 18€
Prohibida la entrada a menor de 16 anys 

Neix un nou festival, el FESTIVAL CULTURES.
Malgrat la crisis que tots patim d’una manera o d’una altra, malgrat la pujada de l' IVA a les propostes culturals, malgrat les dificultats que tot projecte troba pel camí, neix un nou Festival que omplirà de músiques i les nits d’arreu de Catalunya. Des de la primera edició estarem treballant per presentar la diversitat de les músiques d’arrel del nostre país, apostant per les propostes que marquen els diferents camins de la música menys convencional però sense oblidar les fonts de les quals tots bevem. I amb aquesta idea hem parit aquest festival.

Cal destaca que el CULTURES serà un festival itinerant, que anirà recorrent tot el territori dels Països Catalans.

Per aquest primer concert comptarem amb la participació d' Amparo Sanchez, la ex-cantant d' Amparanoia, que estaran presentant el seu darrer disc, “Alma Cantaora”. La gran gira que du a terme la banda acredita l'èxit que continua cultivant treball rere treball.

Acompanyant a l'Amparo hi seran els D’Callaos, segurament una de les millors bandes de l'anomenat “New Flamenc” i estaran interpretant les seves millors cançons. Gires nacionals i internacionals fan que la banda s'hagi consolidat com a referent i dignes hereus del Rock-Flamenc arrelat dècades enrere a Sevilla.

També hi comptarem amb la presència de Microguagua, potser la millor banda de “Street Power Reagee” que ens presentaran el seu darrer disc “Al Borde de la Ruta”. Directes i més directes, això és el que la banda sap fer. Don't stop movin'!!

Amb els Costo Rico podrem gaudir del seu extens repertori farcit de fusió, rumba i pop.
Seguiran presentant temes dels seus 4 treballs alhora que ens regalen el set list del seu nou directe. Amb Amanece la banda va donar un pas qualitatiu important i són un referent en el seu estil més comercial.

Per arrodonir la jornada i comptaren amb els ritmes de La Banda del Panda que arriben als escenaris des dels barris del Coll, el Carmel de Barcelona i una mica d'aires del Montseny. La banda estarà presentant el seu flamant disc de debut i compartint amb tots vosaltres gèneres musicals tant variats com jaleosarau mediterrani de fusió rumbera partint de la rumba catalana fins al swing o el pop, passant per la cúmbia colombiana o el reggae jamaicà, i poc a poc va definint un estil propi que barreja sense complexes sons, estils i llengües amb un denominador comú format pel ball, l’alegria i algunes dosis de rebel•lió.
Entrades anticipades a:
www.ticketea.com/festival-cultures
www.mobydiskrecords.es
www.festivalcultures.com
www.facebook.com/festivalcultures 
www.hysteriamm.com
 

Media content

Related content

Share with friends