Dept en Manresa

Multiple dates

Show previous dates

El Sielu

Plaça Valldaura 1, Manresa

Purchase Link
Amb la fi del món arriben noves cançons de DEPT
LA PERFECCIÓ DEL CAOS
Aprofitant la fi del món prevista pel 21 de desembre, la formació de la Catalunya Central DEPT penjarà a la seva web (www.dept.cat) i de forma gratuïta el seu últim treball “La perfecció del caos”. D’aquesta manera el traspàs d’un món a l’ altre es preveu mes entretingut.
Arribat Gener, si encara estem per aquí, sortirà el disc en suport físic i spotify, itunes, amazon...i començaràn la gira que els ha de portar a l’Extrem Orient.
La gira creurà tota Catalunya i després s’encaminarà cap a Àsia, on han estat convidats a tocar el proper mes de Maig, en el que es considera el Festival de Rock més important de la Xina. No serà la primera gira de DEPT fora del territori, doncs anteriorment han estat a França, Portugal, Luxemburg, Dinamarca, Irlanda, el Festival Rockwave de Grècia, Itàlia, Suïssa.
Per primera vegada i després de 10 anys amb la discogràfica Global, els DEPT s’han autoeditat ells mateixos sota el paraigües del segell Chesapick. David Rosell i companyia, han optat per aquesta opció doncs sentien la necessitat de tenir un major control sobre la seva feina. El cd ha estat produït per en David Rosell.
DEPT esta format per David Rosell, veu i guitarra, Txero Albà, teclats, Pere Borralleras, baix i Gabi Codina, batería.
Vernon Reid guitarra i compositor dels Living Colour li agrada el grup i no es descarta en un futur fer un col·laboració
 

Media content

Related content

Share with friends